Over ons

Willpro is in 1995 door J.G. Willering opgericht. Inmiddels is Willpro overgenomen door zijn zoon Chris. Samen hebben ze Willpro, het bedrijf gemaakt dat het nu is. Een gerenommeerde en betrouwbare partner voor een diverse groep opdrachtgevers. Ontstaan uit een eenmanszaak zijn we inmiddels gegroeid tot een mooi bedrijf.

Geschiedenis

In 1995 heeft J.G. Willering de gedurfde stap gemaakt om zijn eerste freesbank te kopen en Willpro Technology op te richten. Zijn doel was de productie en handel van industriemessen om dit vervolgens uit te breiden met fijnmechanische verspaning. Ruim 25 jaar later is dit nog steeds de kern van het bedrijf.

Het ondernemerschap en de techniek trok Chris Willering ook aan. Vanaf 2001 heeft hij samen met zijn vader het bedrijf verder ontwikkeld. Om vervolgens, in 2008 de verantwoordelijkheid volledig op zich te nemen. Ditzelfde jaar zijn we ook verhuist naar ons huidige pand. Deze nieuwe situatie zorgde voor de mogelijkheid om nog verder uit te breiden en te groeien.

Deze groei heeft in de afgelopen jaren, dankzij investeringen en focus, dusdanig doorgezet dat er weer een ruimtegebrek ontstond. Dus verhuizen we medio september 2020 naar ons nieuwe pand.

Wij willen vooroplopen door steeds vernieuwend te zijn. Daarom hebben we er in 2020 voor gekozen om onze organisatie een nieuwe en frisse uitstraling te geven. Maar ook om de naam Willpro Technology B.V. te wijzigen naar: Willpro B.V.

Al ruim 25 jaar zijn wij constant op zoek naar vernieuwing en verbetering binnen ons bedrijf. Deze trend zullen we ook in de toekomst doorzetten!

Onze mensen

Onze mensen zorgen ervoor dat we elke dag kunnen presteren. We vinden het dan ook belangrijk om een bijdrage te leveren in de ontwikkeling van onze mensen. Daarom krijgt iedereen de mogelijkheid om door te leren en zich te ontwikkelen.

Als familiebedrijf hebben we een platte organisatiestructuur. Dit zorgt ervoor dat er altijd een vast aanspreekpunt is. De mensen in de fabriek kunnen altijd op kantoor binnen komen lopen en krijgen direct antwoord op hun vragen.

De drijfveer van elke organisatie is het team dat elke dag werkt aan vooruitgang. We zetten samen een stapje harder wanneer het nodig is.

Bekijk onze bedrijfsfilm!