Over Willpro

Willpro Technology is in 1995 opgericht door de heer J.G. Willering met als doel de productie en handel van industriemessen. Na een gestage groei van het bedrijf besloot Willpro Technology zich op meerdere markten te richten en werd vanwege de al aanwezige kennis en machines gekozen voor de fijnmechanisatie verspaning, alhoewel ook de all-roundverspaning niet geschuwd werd en wordt.
Door een verhuizing in 2008 kwam er opnieuw een mogelijkheid om uit te breiden en  sindsdien zijn er meerdere bewerkingscentra aangeschaft.
Momenteel wordt de kennis en ervaring van de diverse personeelsleden gecombineerd met een modern machinepark om een zo breed mogelijke markt te kunnen bedienen waarbij de industriemessen en het fijnmechanische werk nog altijd voorop staan. Door dit te combineren met een klantvriendelijke houding en korte communicatielijnen kunnen we wel zeggen dat de eenmanszaak van weleer is uitgegroeid tot een volwassen bedrijf dat een interessante partner is voor een zeer diverse groep opdrachtgevers.


Tel. +31(0)529-450855 Disclaimer Privacyverklaring